středa 20. března 2013

ZVONY

Nemusi to byt takove ty velke plachtaky, to opravdu ne, ale jakekoli kalhoty, mansestr ci rifle, dole mirne rozsirene do zvonu, by neskodily! Bohuzel zadne takove se mi nedari nikde sehnat. Nechapu, ze kdyz jsou zrovna modni uzke obtahle kalhoty, ze nelze najit nic jineho. Fajn, jeden rok se to prezit da, ale kdyz tomu tak je jiz nekolik let, stava se me hledani primo posedlosti. Proc po nich tak touzim? Duvod je zcela jasny a jednoduchy. Komukoli, kdo si k takovym kalhotum vezme podpatky, to udela krasne dlouhe nohy a hezci siluetu. Samozrejme ze musi byt obtahle nahore tak, aby vam vytvarovaly ten spravny sexy look. Co vy a zvony? Libi anebo byste si je na sebe nikdy neoblekly? Mozna byste byly prekvapene, jak krasnou postavu byste v nich mely.



2 komentáře:

  1. Osobně mě dělají zvony lepší postavu, obzlášť když sou do stylu á la 70's. Ale nepřipadám si v nich dobře, protože si v nich nepřipadám jako já, ale jako typ člověka volnomyšlenláře, což nejsem :) A jak píšeš, takové, které by se mi líbily - nenacházím.

    OdpovědětVymazat
  2. adi, presne tak. ono totiz nejsou zvony jako zvony. :D Spis opravdu jen mirne rozsirene tak, aby se pod ne daly vzit podpatky. A takove najit je, zvlast v CR, opravdu velmi tezke. :-)

    OdpovědětVymazat